gilla som fan / ogilla



 mysdag/myskväll- bara sitta hemma en hel dag eller en hel kväll, med sin pojkvän (fast antar att min pojkvän (brisse<3) är pojkvännen man har de mest mysigt med) o massa godis, de är redigt mys och jag älskar det! Eller filmkväll med sina finaste tjejer. u-n-d-e-r-b-a-r-t. På senaste tiden har jag börjat tycka mycket mer om hemma-kvällar än att va ute o festa, tro de eller ej! Innan var jag galnare (roligare?nee) o va på fest njaa typ varje helg iaf, men nu blir de mer sällan. Visst ibland kan de va kul, men fest är överskattat o mys är underskattat. Har börjat fatta lite mer nu :) kanske mognat då me? 

 Pensionärer- Lätt gulligaste människorna! Har ju jobbat två veckor på ett ålderdoms hem (har en vecka kvar) och jag trivs verkligen :) alla e jätte gulliga, visst ibland kan de tjura till sig lite men inte mer än hos en yngre person ;) Skulle t.ex aldrig kunna tänka mig att jobba på ett kontor och bara handskas med massa tråkiga papper, nee jag vill jobba med människor. Men eftersom jag själv är väldigt lugn människa så skulle barn vara för mkt för mig, men då är ju gamla tanter&gubbar helt perfekt!! Dom orkar ungefär lika mycket som jag gör, helt perfekt :)

har ju även en alldeles egen liten pensionär (min gammel-gammel-moster) Datta som är 100år! :) ääälskar henne, sötaste tanten! 


 Vänner som aldrig sviker- ett väldigt stort + till de vänner som stannat kvar efter misstag man gjort. De vänner som fattar att när man gör misstag så lär man sig av de och gör oftast inte om de, och man måste även förstå att gör man ett misstag så kan man inte alltid rå för de, man kan göra fel, gå fel vägar, just för att man inte riktigt vet, man kanske inte alls mår bra? Jag va själv me om de förra året och jag vet hur de är. Jag skulle inte klara mig utan mina vänner, de vet jag. Men de som verkligen alltid funnits där för mig är Isabell och Lisa! Är mkt tacksam för att jag har dom vid min sida. (L)




 Bråk- att bråka e nog de mest onödigaste som finns, de gör ingen glad och de gör ingen nytta alls. Visst klart man kan tycka illa om en person..? men och, låt den personen vara. För varför..? känner man att man själv blir bättre av att kalla ngn dum? blir man själv snyggare för att kalla ngn ful? blir man smalare av att kalla ngn tjock? nej. mår man bättre av att trycka ner ngn annan? nej de gör man verkligen inte. Skit i de som inte betyder ngt för en och ist ägna tid o de man bryr sig om, bra tanke de där! Och att bråka med en vän eller "före detta" vän, e väl hlr inte nödvändigt? ist för att skiljas ovänner så skills som "ickevänner" de är bra ord tkr jag, ickevänner. Mkt bättre än ovänner :) man e lixom inte så att man bråkar men hlr inte pratar, mer än lite småprat hit o dit. En före detta vän har man ju trots allt älskat en gång i tiden, och gör antagligen fortf. så lika bra att skiljas som ickevänner.

 Negativa saker- Som t.ex den här ogilla-saken. Hur negativt e inte de att babbla om? Blir mkt gladare av att gilla saker som fan, haha =D drf va de allt för idag som jag ogillade. Kmr tbx en annan dag när jag e förbannad över ngt ;)




godmorgon!

Vaknade för ett tag sen me min pälskling :) sitter o väntar på att få äta frukost, men han blir aldrig hungrig.. :( Idag blir en lugn dag och imorgon åker jag till mammi som jag saknar väldigt mkt! Sen på måndag blire jobb, även fem dagar frammåt. Längtar efter min lön, den passar fint på mitt konto och ändå finare i handen



Kom på igår en väldigt irriterande sak som Lisa o jag suuuger på.. sortera kategorier!.. för länge sen gjorde jag ngra stycken bara för att vi skulle ha, men vi har aldrig använt dom? eller okej typ EN gång. Så nu står de "ingen kategori" under varje inlägg ist.. e de värt att börja fixa me kategorierna nu? vill se läsarna öka isf!!!! fixar så de inte står ingen kategori vid detta inlägget iaf :) bra mallin. Och ska försöka komma ihåg de från o med nu. Skit bra. Ska försöka lägga upp bilder o berätta lite om min resa till Oslo, Gbg o Liseberg, allt hände nämligen nästan samtidigt :) men nu va de nån vecka sen, men har ju inte bloggat hehe.. Ska försöka hinna me de idag :)

Och så tänkte jag att om vi får tillbaka alla läsarna vi hade innan vi började va sämst på att uppdatera, då kanske, jätte kanske jag fixar en frågestund!!! där ni får fråga både mig och Lisa vad som helst. Men se till att öka då kära läsare ;)

fajnt






soffiproffi

Glömde slänga in en bild på sofie från när vi va o fikade :) sötan (L)







sista veckan på länge med systeryster

Min syster sofie som prc kommit hem från Oslo drar nu iväg igen, o lämnar mig helt ensam :( hon ska till Dublin (alltså Irrland) stanna där ett år.. så idag tog vi tid för oss själva, bara hon o jag på ett fik i kalmar stad :) riktigt mysigt att få prata ut me en kär syster (och vän faktiskt!!) som man litar på till 1000%. Älskar henne <3 kommer sakna henne prc som jag gjort de senaste året. fast vet att hon kmr ha de hur bra som helst :):):):)

Innan jag träffade henne så var jag med mina underbara dementa pensionärer (stavas de så) :) Ja de är sant, har fått ett jobb på ett ålderdomshem, har redan klarat av två veckor :) så nu är de bara en kvar! ska bli skönt att få sova ut sen (innan skolan börjar då) även på vardagarna :) men faktsikt så e de jätte mysigt att jobba där me trevliga tanter&gubbar och oftast trevlig personal :) ett + i kanten på att jag tjänar pengar me, såklart.

Just nu e jag (som ni vet) med min sötis, som fortf sitter o spelar -.- men antar att vi drar igång en film snart o myser o dricker ändå mer cola (L)
Förlåt men orkar inte blogga mer.. så bilder oså på vad jag gjort under sommarlovet kmr imon eller en annan dag :) kan berätta lite kort bara:

 Liseberg med Isabell

 Hämtat syrran i Oslo

 Hälsat på kusiner &min andra syster i Malmö

 Vatt hos min broder i Gbg

 vatt med min pojkvän &mina vänner

skulle egentligen åkt till spannien med emma (vilket ja hade sett fram emot) men de en lång historia vrf ja inte ska de nu.



30 Juli..

och snart börjar skolan.. Jag kmr befinna mig på Lars Kagg på Teknik-linjen, förhoppningsvis me min söta vän Frida :) på samma skola kmr även Lisa att gå (natur)! (yy)
Har dock verkligen ingen lust att börja gymnasiet, på en helt ny skola, i en helt ny klass, med helt nya lärare. kmr dö. ne men nästan ;) Tänkte lägga in lite bilder från sista dagen med niorna (&lärarana) från lindsdalsskolan. De är bilder från Avslutningsmiddagen som va hur rolig som helst!

Sen tänkte jag slänga in ett inlägg som visar att ja verkligen börjat blogga på redigt nu, me lite info om va jag gjort idag (kul!?) och lite om vad jag har gjort på sommarlovet :)
Men först kmr bilderna.

jag o min älskling


jag o Li (L) wiie


emma &jag :) fint!


emmä o issa :)


lilla emilpemil o jag, sweet! :)


emma, hanna, tilda o johanna. fina tjejor! <3


coffe & rektorn som har hängt bak slipsen på ryggen (för att inte spilla på den) HAHA


festkommitén :)


danny, pontus o axel :)


jag och maggis <3 kmr sakna henne!!



jag o bella <3


hanna, tilda&jag <3



De va dom flesta bilderna ;) stort B-R-A till mig!






bloggar

Min pojkvän älskar att jag bloggar.. han skrattar åt mig.. kmr ändå blogga hela tiden så fort han spelar :) massa bilder ska in!



/ MALIN, ska fixa en ny "/malin" -sak. fajn ska den bli

Arg Malin; bloggar i smyg?

Skrev prc ett aaaslångt inlägg oså bara försvann de? Blir galen! Antar att ja får börja om.. Hehe. Iaf så va de ett tag sen ja bloggade, eller? O ett tag sen Lisa bloggade? Jaa. O jag vet att ni har saknat de :) men nu känner ja mig jätte-taggad på att blogga så ska nog börja igen :) (hur många ggr har ja inte sagt de?) men vill verkligen nu! Men de finns ett problem, min pojkvän, lilla brisse, han HATAR att ja bloggar.. Måste lösa de på ngt sätt, som nu t.ex ligger ja i sängen o låtsas att ja sover, SMART ;) medans han sitter vid min data o spelar wow som jag!? har blivit beroende av.. Så vi sitter typ dag ut o dag in, spelar wow, dricker cola o rapar (inte okej Malin!!!!) förutom att ja jobbar också (skit duktig o skitstolt ;)) kan tyvärr inte lägga in ngra bilder nu för vet inte hur man gör me iphonen :( men de kmr, lovar! Ett inlägg blev de ju iaf :) ska försöka få brisse att tillåta mig blogga haha ;) så hör ni kanske av mig senare ikv eller en annan dag. KYSS!!!!

snabb bloggning

har vatt på öland heela helgen och har nu kommit hem röd som en kräfta. Ska krypa ner i sängen med min älskling nu (L) han e bäst


HATA/ÄLSKA LISTAN

SAKER ATT HATA
- dåligt väder
- jobba
- djupfrysta cocacola flaskor
- kallt kaffe
- ful dagar
- svettiga tygskor (som luktar)
- måsten
- äckliga tangentbord
SAKER ATT ÄLSKA
- pojkvänner
- mac datorer
- soliga dagar
- skugga
- iskall cola
- snygg-dagar
- roliga bloggar
- blondinbella
- snygga kläder
- online shoppping!

Sunday morning

Söndag idag då. En vanlig söndag hade man deppat för att imon hade varit skolaa, men icke denna söndag! Det är sommarlov och vädret är på topp!
Orkar inte ligga ute och lapa sol idag faktiskt. Fick så det räckte i Turkiet och igår. Så idag ska jag låtsas som att det regnar hahaa och göra alla nödvändigheter jag måste göra:
- städa/rensa garderoben
- städa badrummets skåp
- jobba
- träna
Så det finns lite att styra med. Hänger med min man hela dagen idag också så det kanske inte blir så mycket gjort ..
Hängde med Philip till Östran, så sitter och skriver på en snygg Mac! nanananaaaa
La inte in bilderna igår as I promised you :( Så kanske gör det idag om jag får tid över!
// mycket viktiga och upptagna Lisa!

lördagkväll

Det blev inget inlägg igår för jag sov hos Vickan sen var jag där fram till 4 idag med så nu tänkte jag bara lägga upp bilderna som vi tog igår.
Är ensam hemma med hunden, saknar Philip lite men han jobbar och då får man va ensam. Lite skönt också (;
Tror han kommer sen och sover här om jag känner honom rätt !

Lägger upp bilderna i ett annat inlägg lite senare !
Nu ska jag min djupfrysta cola ( som jag mitt pucko la i frysen och inte trodde den skulle frysa så snabbt..) och mina jordnötsringar sitta ute med tända ljus och bara mysa. (eller försöka mysa i min ensamhet) haha
Har ju Jappe iallafall :D

Kyss




Här är min älskling, han är så fiiiin!






Freeze ashole

Sjukt bra bloggning denna morgon av moi. STOLT över alla biljon inlägg jag gjort!

Men nu ut i solen och läsa bok eller glo på igelkotten. han låg föressten och chillade på altanen när jag skulle släppa ut hunden denna morgon. Sjuk igelkott som typ attackerar Jaspers mat när vi ställer ut den så jasper kan äta med oss. Igår välte igelkotten hela matskålen och satte sig i den. När han var färdig somnade han brevid, mätt och belåten.
Det är då jag tar fram vattensprutan och säger: ""Freeeze ashole before I blow your balls all over this place!!""
Då sticker han garanterat inunder altanen igen, mohahahaha.

Städade jag mitt badrum eller garderoben? NAE, fyfan.. imon då kanske..

Aja bloggar ikväll eller när jag kommer in. Ska ta lite bilder om jag får tillbaka mitt objektiv som Philip har snott :@




Kalla mig IGELKOTTSHUNTER, mohahhahahha
(i övrigt bild från förra sommaren iförd vickans lillebrors glasögon)




Turkiet i bilder








Det får räcka.



Camis



höhö lite fina cam bilder på mig just nu <3
ska jag skriva att jag är osminkad? haha (men nu vet ni jö)

Coca cola

Tänkte fotta min lilla samling lite senare, den har ju faktiskt fått tillskott nu när jag har varit i Turkiet (':
Tar en bild sen..



Det är värt det

Vaknade nyss. Drömde sjuka drömmar inatt.. vaknade och kände fan va najs att det var en dröm. ha-ha

Idag är det freeeeeeedag WIHOOOOOOOOOOUUU!! nej varje dag är ju nu en fredag så det kvittar? ..
Eftersom det första jag såg när ögonen började vänja sig vid ljuset var min samling av coola cola (haaaha coola cola^^) burkar så började jag tänka på mitt "lilla" coladrickande.. Blev ju en hel del cola i turkiet eftersom det var gratis och gratis är alltid gotttt (; igår när jag kom hem "firades" det med en cola..................................idag är det fredag och jag ska va med vickan alltså mer cola.....(för vickan betyder godis).
Så jag undrar liksom när jag hade tänkt att det är paus .... eftersom min mamma är sjuksköterska har hon förklarat för mig på vilket sätt sockret i colan attackerar min stackars oskyldiga lilla kropp :( Så nu varje gång tänker jag på det när jag dricker cola. Och då får jag dåligt samvete ..ha    ha   ha. Läskigt men sant.
Den som lever får se!

Nu hade jag tänkt att dra på mig kläder och springa över sju gärsgårdar och plocka sju sorters blommor och drömma om min prins..

TJARÅ





Godnatt

La mig precis i sängen med datorn och ska läsa lite innan jag somnar som en gris. Åhhhh vad skönt det är att ligga i sin egen stora säng dock lite för ensam. Men då får jag mer plats när jag ska sova.. hehe

Kommer bli svårt att sova för mina armar kliar, har fått solexem :( smörjde precis in dom med kortisonkräm så hoppas det blir bättre tills imon. Måste komma på ett sätt att sola utan att sola armarna..
För imon hade jag tänkt att våldgästa Victorias pool för att en liten fågel viskade i mitt öra att det är läga för det imon! Vi ska nog fixa något att grilla sen när hon kommit hem från jobbet den lilla arbetsmyran!

Men ska sova ut läääääääääääääänge imon innan jag måste ta tag i mitt badrum och garderob som ser förjävligt ut.. det ska rensas och plockas iordning! Kul Kul.. eller?

Gåååådnatt käre vänner, sleep tight
 
Bild från Turkiet, tagen av philip österbo. VACKER




Borta bra men hemma bäst!

Idag klockan 11 var vi i Kalmar igen min prins och jag. Blev upphämtad på Växsjö flygplats av min käre bror och hans kompanjon. Var ganska sliten och jävligt trött när vi kom hem eftersom vi skulle checka ut från hotellet halv 3 inatt. Så vi bestämmde oss för att inte sova utan var vakna tills utcheckningen. Oväntat som det var somnade jag ju såklart i 3 timmar medans Phille satt och tittade på tysk dubbade tv-program. Bussen kom och hämtade oss kl 3.00 och körde oss till den turkiska flygplatsen. Flyget gick klockan 06.00.. Vi trodde vi skulle kunna sova på flyget men det var sjukt obekvämt. Fast mest synd var det om min man eftersom han är så lång var det jätte jobbigt för hans ben att få plats och hur han än satte sig/låg så kunde han inte sova :( stackarn.

Har haft en sjukt underbar och rolig vecka i Turkiet men det var så jäkla skönt att komma hem!
Hade också önskat bättre väder för varje dag var det ungefär samma sak. Vi gick upp runt kl 09.00 åt frukost, gick ner och solade vid stranden, 12.30 var det lunch och då kom alltid molnen. Några dagar hade vi sjuka oväder med åska, regn och hagel! Har faktiskt aldrig varit med om att det har varit så dåligt väder när jag varit utomlands. Men det var varmt under hela tiden så vi var ute i regnet också (;

Ska läga upp bilder snart när jag får dom av Philip (: Kommer bli jobbigt att sova ensam inatt när man blivit van att nästan bo ihop med en gubbe.

Nu snart så kommer mor och far hem strax och det blir det grillat, OM mamma har varit orolig hela veckan <3..
Har saknat lille mammi så det ska bli kul och få prata lite med dom. Har köpt presenter som jag hopas dom tycker om.. :D

Coolt att Malin skrev ETT inlägg.. haha saknar henne nååååååååågooooot SJUKT !!


Bild från förra sommaren, poolpartyt!



Lova..?

Malin här! WOW.. Länge sen?.. Och jaa, varje gång ni hört ngt från mig här i bloggen så har jag lovat att börja uppdatera bättre. Men nu kan jag nästan lova ändå mera att ja ska börja blogga mer :) just nu är jag hos min mormor i Karlskrona, rätt dryg. Längtar hem till min älsklingsbrisse (L) aja ska inte skriva så mkt mer, bloggar imon eller lite idag om ni har tur!;) Hälsning till Lisa me, vet att hon o phille har de galet bra nu och jag vill me ligga o steka på en överhettat strand! Aja, saknar henne lite faktiskt :) PUSS // bästaste mallan

RSS 2.0