Tisdag

Tänkte uppdatera lite..

Har nu gått på Kagg i flera veckor, gått igenom diverse förnedring och armhävningar för att bli en äkta kaggnist! Fett värt. Har fått super snygga super snälla vänner som jag ska hålla hårt i for the rest of my life. 
Nadia. Sigge. Sofie  <3

Jupp, jag trivs på Lars Kaggskolan helt klart det är en härlig stämning bland alla och så får jag ju träffa min super najsiga pojkvän också, extra plus! Vi är en väldigt bra klass med många starka viljor så det blir mycket intressanta diskussioner och det är alltid trevligt! 
Läste mitt gamla inlägg och det var ju lite kul att jag verkligen var livrädd för att börja gymnasiet och så bara gick allt så himla bra!
Längtar väldigt mycket till julafton just nu, ska bli så mysigt med pepparkaksbak, lussekatter, pynt av gran, julmusik och massa snö! Sen vill jag ju ha en fet hög med julklappar också...

Hade tänkt att lägga upp en bild på Philip och mig från julafton 08 men har ju inga bilder kvar på han från våra första år, eftersom jag tog bort alla dom när jag gjorde slut........................................... typiskt mig

RSS 2.0