bränt va de här

sitter hos lisa nu och känner att maten hon lovade sin pappa för en halvtimma sen att ta ut luktar as bränt, eller asso jag har ju tatt ut den nu men de stinker ändo. Lisa är utanför och busar o har lämnat mobilen inne så hon varken hörde alarmet eller mina ta-ut-maten-sms, smart tjej.

idag har iaf vatt en tröttisdag, efter skolan gick vi o satte oss på de nya fiket i lindsdal, som dock inte är nytt längre men för oss som aldrig fikat där innan är de ju de, vi hade tänkt sitta där o plugga, men blev mest semlaätande.. aja nytt försök me pluggandet så fort lisa kmr in igen.. orkar inte så slänger in några konstiga bilder :) rätt åt lisa, mohahah


sweetpic typ

           
malin struttttts                        lisa struttttts


lisa &emma när dom fyllde 15 (L) sweeeeet


malin, fiskarn



/ malin som alltid bloggar men inte lisa


uppdaterar lite snabbt

kan ändo inte släppa datan nu, inte när jag vet vad som ligger och lurar i min väska ....


/ malin såklart, vem annars håller igång bloggen?

;malin

        

  • Gilla och t.om älska att jag har glömt allt jag måste plugga till i skolan! resten av söndagen består bara av teve &data :)
  •  Att detta e de första jag gillar/ogillar på denna bloggen och att jag ändo gör de bra.... me jätte fina bilder o allt ;d
  • att jag snart fyller 16! och får då börja övningsköra, weeeei:D  


          

  • ogilla att ogilla-texten blev antingen skitstor mot "gilla som fan" eller såhär liten som den är nu
  • att ja har sovit hela dagen och absolut inte kommer kunna somna ikv efter Johan Falk som jag lovade mej själv...
  • att det är skola imon och det suger sååååå hårt!
  • &att jag dessutom vet att jag efter skolan måste plugga röven av mej eftersom jag inte antränger mej så mycket nu denna söndagen, hehe
  • att de i fredags kom oinbjudna gäster och sabbade min kväll



 




saknar fislisa

Vi uppdaterar dåligt osv.. men känner att de e ovärt att blogga om massa tråkigt, men ändo gör ja de igen, nu!
Lisa skulle sovit hos mej hela helgen men ist åker hon till sommarstugan mitt i vintern? så de blev massa ändrade planer för mej. :( På fredagen skulle istället isabell komma o sova hos mej :) vi åkte o köpte pizza, gyrospizza mes gyroskött! vi tänkte chilla hela fredagen, men sen så va ju pappa i sthlm så vi bjöd hem nåra stycken att chilla me oss, ganska kul faktiskt. även att idioter som inte är välkomna lätt kan förstöra -.- aja på lördagen blev de chill på redigt, i lindsdal, med beck "igen"

ikv väntas massa plugg som ja inte orkar osen Johan Falk kl.9 me min älsklingsFraank! <3
ska nog va duktigt o plugga lite nu? med mina rosa strumpor som passar asbra till min rosa mjukisdress (L)


här e lilla frankis då, så mmm(L)



ha en mysig söndag typ / maaaolin

as roligt skämt

Måste skriva det här så ja minns det här;
 
Jag langar upp en tjuga till hon bakom disken för min cheeseburgare.
Slänger den liksom till henne så den svishar in i hennes hand.
Sen säger ja,  (med smokey voice) SNABBA CASH du vet...

/ lisa

Vi suger(L)

hehe sant, vi skulle uppdatera varje dag båda två men har inte alls lyckats med det. Iaf så har vi fått frågan om att blogga om fotboll? Känner att det inte finns så mkt att säga om den sporten, man springer runt med sitt lag skjuter på en rund boll i ett mål? gör sej känd som zlatan osv....? suger att titta på :) Jag spelade ett tag när jag var liten låssades att jag fick ont i huvet av att nicka och slutade på grund av det, men slutade egentligen för att jag tyckte de sög! Det var väl de jag hade att skriva om fotboll? :) hoppas du blir nöjd, casper!

snygg bild också! fotboll med coca-cola på, bara för att Lisa&jag looove cola (även att jag inte är riktigt lika beroende av det som hon är haha)


Fick även en kommentar av någon töntig anonym som jag vet vem de är (mohahaha) denna någon tycker inte vi kan blogga redigt och säger att vi ska skriva mer om våra intressanta liv, vad vi har för färg på strumporna osv?
så kan börja inlägget på nytt nu då....

Onsdag i skolan fortf Malin som skriver!
onsdagar på lindsdalsskolan i 9a suger! vi har trehundrasjuttioelva lektioner med 10minuters rast mellan varje, slutar klockan 3 och innan det har vi vår svettiga idrottslektion med söt-mackan. efter skolan idag fortsatte pluggandet för min del, trodde jag jaa. gjorde min engelska o bestämde mej sedan för att placera mej vid datan, måste ju prioritera bloggen! Ikv ska vi iaf på bio, Lisa, jag, tilda, johanna och kanske melina (L) vi ska se snabba cash, pissssnajs! Sen efter så sover lilla fislisa hos mej, så vi kanske slänger in ett inlägg då! :D troligtvis inte eftersom bion e slut vid 12 o vi lär somna som grisar innan vi hunnit hem... hehe. glömde säga att idag har jag svarta strumpor på mej med hello kitty, sweet (aaaaa
Gissar att detta vad-har-jag-gjort-idag-inlägget var kul ;););)) 

ciao / malin
 

Dagens roliga

Den äkta mannen kom hem efter en hård arbetsvecka, slog sig ner i soffan, satte igång TV:n och sa till frun:

"Ge mig en öl för snart börjar det."

Frun suckade och gick och hämtade en öl till honom. Efter en kvart sa han återigen:

"Ge mig en öl till för snart börjar det."

Frun gav honom ett irriterat ögonkast men gick och hämtade en öl åt honom. Efter ytterligare en kvart sa mannen:

"Nu börjar det vilken sekund som helst så ge mig en öl."

Frun i huset hade dock fått nog och skrek: "Är det så här det skall vara i kväll? Du skall sitta framför tv:n och dricka öl din late, fete, dryga jävel!"

Mannen suckade, tog en klunk öl och sa: "Såja. Nu började det."
/lisfis


16 jävla år!

Idag e de ju den 17:e (ja e lite sent ute) men för två dagar sen så va de exakt en måndad kvar till Lisas 16års-dag (15februari) hon blir 16 och det är då sexton dagar kvar tills jag också fyller år och blir 16, får lix övningsköra!!! Men de ja ville komma fram till att då den 15 februari e de inte bara Lisas födelsedag, de e så att Lisa&jag har då känt varandra i 16år, 16 uuunderbara år, de e verkligen en sjukt lång tid! Nu tänker ni säkert att näe de måste bli när jag föds som vi lärde känna varann men näe för våra mammor har kännt varann sen innan Lisa o jag föddes och då prc när Lisa ploppat ut så brukade mamma alltid ha henne på sin mage för att locka ut mej, sweeeet! drf har vi faktiskt känt varann längre än va man kan tänka sej, fast att hon kände mej utan att veta om ja va kille eller tjej....? tänk om de hade ploppat ut världens underbaraste pojkvän till henne ist? skämt osido. Lilla fislisa kände nog på sej att jag va en malin, det tror jag!

16år, lixom SEXTON år de e vääldigt mycket, väldigt lång tid (asso på ett bra sätt tolka mej inte fel) men då kan ni fatta vilken vänskap vi har byggt upp under alla dessa år, hur pass bra vi känner varann, hur pass bra vi litar på varann o hur pass mkt man hoppas att vi håller ihop länge,länge,länge. kanske går runt där som gravida mammor tsm när vi blir äldre som våra mammor gjorde, tjocka som ja vet inte vad, haha.

Lisa har iaf alltid varit bäst 16år, ser fram emot fler(L) äääälskar dej så jävla mkt min egna fislisa juu!



nyy bild(L) snygga som alltid


looove


såhär kanske vi skulle sett ut om vi blev killar?
haha, nee men vi gjorde den när vi var pluttiiiiisar


avslutar me bilden på oss från dagis(L)

MALIN(L)LISA hihi

/ malin, hon me världens bästa vän

Ja det går skit braa ju?

Hej bloggen!
nej jag bara skojade, så skulle jag aldrig skriva.
så Tjena bloggen!

Idag har ja..  (skoja igen.)
Malis o ja kom överrens om att inte skriva sånt, men ser att hon busade till det och gjorde det iallafall ;o
Så tillbaka till allvaret. Jag tycker fortfarande att det är enormt pinsamt att ha en blogg men vi måste skriva ett inlägg var, varje dag. Och ja är en man av mina ord! Tror det betyder att jag alltid håller löften men vet inte redigt.  
Haha, nu vet jag inte vad jag ska skriva om? Så antar att jag får skriva att idag har jag hängt i Kalmarsporthall heeeeeela dagen med massa skönt folk. Gick liksom upp 7.00 :O Spelade först match mot SSG och vann med 10-2 (för att skryta då) Sen drack ja mest cola. 
Men kom på en as bra grej nu :D eftersom vi har blogg får man ju hissa&dissa saker? (h)
 
aha så här kommer mina hissade grejer:
- cocacola så klart lixom?! hur ledsen eller trött man än är så kan man alltid lita på cola.
- westlife, för att dom är så snygga och sjunger kärlekslåtar. haha och ja är ju tjej....... 
- musik!! skulle aldrig kunna leva utan musik? helldre blind än döv 
- vår blogg! bara för att dom som startade den är så coola !
aha o så här kommer mina dissade grejer:
- berga reklamen på radion?! Vem fan vill träffas på berga o nudla? :s
- mandelmassa i semlor :@ vem kom på den dåliga ideén?
- kanter på mackor, dom är alltid så äckliga och hårda.. det är ju bara mitten som är god ändå.
- Att malin inte gjordes i massproducering, för alla borde få ha en sån som henne<3

Borde hissa mig själv lite också eftersom jag är ju värsta bra på att blogga? ;;);););));) blev skit långt ju :D malin kommer bli stolt!

 

 
Malin och Lisa på dagis, lika snyggga nu som då ju!

/Lisafisa

Det går bra för oss (y)

Bloggen går ju bra tkr jag, inte pinsam alls:) vrf trodde vi de? heh
malin som skriver nu asso, har prc vatt ute o gått, till mamma o hämtat lite grejer, bara för att slippa läsa känner jag.. har lix en bok som suger på 200sidor som skulle vatt läst förra veckan, aja nog om inressanta saker.

är väääldigt stolt över våra typ 40 unika läsare, unika. va nu som menas me unika, alla e väl unika på sitt sätt, eller? orkar fortf inte sätta mej vid den andra datan e lixom kär i bärbara datorer så har fortf inga bilder att lägga upp, bara bilder från bdb hehe.. men loovar att snart kmr de massor me bilder, lova lite iaf.

Folk som då klagar på att ja skrev ut lösenordet här på bloggen så va de för er som ville gästblogga, men de verkade inte uppskattas så nu har vi ändrat lösenord :) o för er som e lite smartare people så va de såklart inte rätt lösenord ja skrev, smartheten sitter faktiskt inte i hårfärgen!
en hälsning till lisabejb som ja inte snackat me idag, hoppas matchen gick braaa!:DD



har inga bilder fan
&för att inlägget inte ska bli allt för tråkigt så lägger ja in en seriös bild på mej :):):)

ciao bitches / maaaolin

Årets raggningsreplik

- Ryker de om mej eller?

(alltså om man e heeet) ni fattar




vänta lite nu, anonym kommenterar "sämst blogg hej" måste ba säga, nee den e inte sämst den e bäst o vi vet att ni tkr dee :):)

roligt inlägg

Ahh nu har vi en blogg. Malin har gjort det officielt nu.. vi kommer inte stava så bra eller använda långa fula ord. I såfall är det bara jag som skriver dom långa orden för Malin kan inga<3 Blev nyss tvingad att skriva ett inlägg, det är läskigt. Så ja tänkte lätta upp stämmningen med en vits så ingen får intrycket av att det skulle va en seriös blogg..

Bellman kissade mot planket och en då kom polisen och sa:
- Det där är mot lagen!!!
Då sa Bellman:
- Nej! Det är mot planket!!!
 
HAHAHA soo min humor.
tycker btw det är lite pinsamt att ha en blogg... okej MYCKET JÄVLA PINSAMT

malin o mej när vi håller fast våra huvuden
/lisafisa


Arg!!

Måste bara göra ett inlägg till innan jag ska sova..
e arg, besviken, ledsen, sur..                    ja allt negativt man kan va på en person såhär i natt-timmarna, lisa e offret! vi snackade o hade de jätte mys på msn så bara loggar hon ut, låssas att hon ska sova, sure lix!? sen smsar ja henne om bloggen, att ja glömt bort lösenordet osv, visste att hon kunde de. o kände nästan på mej att hon hade ändrat de.. o då, ja då stänger den lilla fulingen av mobilen!!!!? när ja har skickat ett sissodär 5 sms som hon skiter i? snacka om tråkig människa. anyway eftersom ja e så pass bra som ja e så lyckades jag komma på lösenordet iaf, "saxarsomklipperbra" de e ju ett ganska lätt lösenord att komma ihåg :) hehe aja sova nu gonatt. lär vakna imon av alla leveransraporter från lisa, så när hon får mina hatsms vaknar ja ur min bästaste sömn. nej fy detta inlägget blev för långt. yeye byeeee

/ malin igen


argaste bilden ja kunde hitta, hehe. från min bdb har ju fortf inga bilder, ja e nog pinsam:)
men ja har faktiskt aldrig bett om er kärlek

Licko e pinsamt

Typ välkommen till vår pinsamma blogg?
allt som skrivs här behövs inte tas på fullaste allvar, o tkr man inte om de man läser behöver man inte läsa för vi bloggar för att de e kul, o pinsamt :) just nu e vår blogg väldigt ful men vi ska göra den finare, eller iaf be nån annan göra den finare :DD aja, klockar e snart 2 o de e natt o ja e ensam. Malin som skriver asso :)

Kan säga så att de va lisa som en kväll ba "vi borde starta en blogg:D" så gjorde vi de, men sen har de aldrig blivit av att vi skrivit, ngn tkr de e pinsamt att vi startar en blogg o tror vi e bäst, de gör vi ju verkligen! vi e typ som kissie? fast molliemoon &Licko.. Licko, de om ngt e pinsamt, då kan vi lika gärna blogga :D sitter just nu på en data utan bilder men imon ska ja se till o ladda upp massa bilder!! fuuuuula ska dom va, mohahahah.
detta inlägget e bara tråkigt o pinsamt men natten gör mej pigg så måste skriva o snart sova eftersom ensamheten gör mej trött...................... aja, gonatt typ!

/ maaalin (molliemoon)



en bild kan ni ju fåå, hehe.


Välkommen till min nya blogg!

detta inlägget får va kvar, de e fiiint. kmr typ alltid ett sånt för alla nystartare på blogg.se :ppp ja bara fyller ut de lite ciao / malin

RSS 2.0