Vi suger(L)

hehe sant, vi skulle uppdatera varje dag båda två men har inte alls lyckats med det. Iaf så har vi fått frågan om att blogga om fotboll? Känner att det inte finns så mkt att säga om den sporten, man springer runt med sitt lag skjuter på en rund boll i ett mål? gör sej känd som zlatan osv....? suger att titta på :) Jag spelade ett tag när jag var liten låssades att jag fick ont i huvet av att nicka och slutade på grund av det, men slutade egentligen för att jag tyckte de sög! Det var väl de jag hade att skriva om fotboll? :) hoppas du blir nöjd, casper!

snygg bild också! fotboll med coca-cola på, bara för att Lisa&jag looove cola (även att jag inte är riktigt lika beroende av det som hon är haha)


Fick även en kommentar av någon töntig anonym som jag vet vem de är (mohahaha) denna någon tycker inte vi kan blogga redigt och säger att vi ska skriva mer om våra intressanta liv, vad vi har för färg på strumporna osv?
så kan börja inlägget på nytt nu då....

Onsdag i skolan fortf Malin som skriver!
onsdagar på lindsdalsskolan i 9a suger! vi har trehundrasjuttioelva lektioner med 10minuters rast mellan varje, slutar klockan 3 och innan det har vi vår svettiga idrottslektion med söt-mackan. efter skolan idag fortsatte pluggandet för min del, trodde jag jaa. gjorde min engelska o bestämde mej sedan för att placera mej vid datan, måste ju prioritera bloggen! Ikv ska vi iaf på bio, Lisa, jag, tilda, johanna och kanske melina (L) vi ska se snabba cash, pissssnajs! Sen efter så sover lilla fislisa hos mej, så vi kanske slänger in ett inlägg då! :D troligtvis inte eftersom bion e slut vid 12 o vi lär somna som grisar innan vi hunnit hem... hehe. glömde säga att idag har jag svarta strumpor på mej med hello kitty, sweet (aaaaa
Gissar att detta vad-har-jag-gjort-idag-inlägget var kul ;););)) 

ciao / malin
 

Kommentarer
Postat av: Emma

hahah fortsätt blogga! :D men fotboll är viktigt grejer inget man bara springer runt på en boll och gör mål!! ;o

2010-01-20 @ 19:26:18
Postat av: bloggarn själv (malin)

haha :D fotboll är inget viktigt för mej får ju bara ont i huvet :D

2010-01-20 @ 19:49:56
Postat av: Emma

du spelar väl inte FOTboll med huvet? :D

2010-01-21 @ 18:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0