en solig dag i stallet

Vaknade hos hanna idag, hanna, häst hanna! =D efter frukost cyklade vi till stallet med elin (petersson, emmas lillsis) och jag skulle då rida för typ första gången i mitt liv, eller har ridit när jag var mindre men bara ytterst lite, så nu va de fan dax kände jag! :) as härligt att åka upp dit, verkligen. speciellt en dag som denna när solen sken som bara den. vi mockade osåndär skit som man måste, ni hästintresserad vet :) sen var de dax för ridning, o de gick väl hyfsat bra, lite fail dock me tanke på att amanda (hästen) är skitstor, ja menar verkligen skiiitstor och jätte busig. gallopperade faktiskt!?!?! riktigt läskigt o inga kommentarer på de haha :) har iaf nårra fina bilder som ja tänkte lägga in :) även ngn video, ska bara se om ja lyckas ladda upp en video (jag som e så teknisk) de va iaf en jätte härlig dag i stallet! :D kan man inte tänka sej om mej kanske. men har iaf ny msn: malin_horzez@häst.se :) och för er som tkr bättre om min andra: jag__malin@hot....  

Men vafffffan, hittar inte min USB-sladd så kan ändo inte ladda in varken bilder eller videos -.- men lovar att bilderna på mej och en häst kmr så fort jag hittar sladden!



bild; emmas isse bara för att jag inte har nån annan rolig bild och för att han är världens sötaste, nästan :)




igår - filmmys

för ert minne så... - de sista ni hörde från mej var att jag var arg och sen påväg till stan med emma, träffade johanna, melina, mimmi och ebba :) drack lite kaffe på dream, stort (L) på dreams kaffe asso! iaf så drog vi ut till lindsdal sen och skulle kolla lite film hos johannie, så vi hyrde 3 filmer och köpte lite godis. sen åkte jag, ebba, johanna, mimmi, hanna och melina hem till johanna för att börja med en skräckis! och jaa, en skräckis va de allt, speciellt när vi var sex uppskrämda tjejer som tsm var skit rädda, och efter skräckisen skulle vi följa melina hem genom hela lindsdal, o där trippade vi fram o blev skrämda av allt. blinkande lampor, fulla små barn, snögubbar, och även emma o issa som vi mötte där ute i mörkret :)

gick tbx till johanna sen och satte igång "allt för min syster" jag såg den för andra gången, men lika bra va den ändån, älskar den! åhh fan va ja saknar mina två systrar när jag tänker efter (L) hihi vid halv3 - tiden, skittrötta åkte alla hem, jag följde med till hanna och sov där, mys :) hoppas ni alla hade en mysig lördagskväll också!


aa, antar att ni fattar vilken film som är läskig och vilken som är fiiin :)



bättre 2ggr på hela bloggen än ingen? (y)


* att våren är påväg och snön börjar smälta, alltså är sommarn närmare.

*LOV- de finns inget som har me skolan o göra som man kan älska så mkt som lov, o vem längtar inte efter sommarlovet heeela tiden!?

* torr-schampo!! -om man har lite flåttigt hår och inte orkar tvätta håret en dag så är de bara att spruta lite torrschampo så blir de nästan som nytvättat, helt awesome! sliter inte lika mkt som om man skulle tvätta håret, och man blir klar mkt snabbare eftersom man slipper vänta på att håret ska torka efter duschen.






* Folk som ljuger - när man vet att folk ljuger en rätt upp i ansiktet, man lixom bara vet det 

* söndagar - sista dagen innan skolan börjar och hela dagen är förstörd just för att det är måndag dagen efter

* jobbiga turkar på fb, som addar en på msn om man inte svarar när dom skriver till en på fb, sen håller dom på och hålla på, så otroligt irriterande. blocka på dirren fan



Söndag

Sista dagen på lovet.. känns verkligen inge bra!
Kunde inte sova inatt, drömmde skit läskig mardröm och va hyper pigg.

Sitter och tittar på LA ink och ska snart sticka och möta en kille som jag känner sen 2 år tillbaka..
Ha en mysig dag allihopa! För det kommer jag ha.

Uppdaterar kanske senare idag (:

En droppe och en gren. Hahaha, mästerfottaren är jag!





Late update

Eller ah inte så sent kanske, men det där med rubrik är alltid svårt (:
Mamma och jag tittade precis klart på filmen "The note book" och den är verkligen something. Älskar den!
Ska titta runt på lite bloggar nu, sen leta efter den där premium koden.. Sen somnar jag nog, men colan håller mig vaken ett tag till.

Är lite frustrerad. Man ska verkligen skita i personer som tar för mycket energi! dagens tips var det ja


Oså kan man ju skriva upp dom på en lapp och bränna dom..


Lördagkväll

Har precis avslutat en mysig middag med mama och papa. Vi grillade vildsvin, och det va såå galet gotttt!
Nu är det ju melodifestivalen, ska nog titta en stund för har verkligen inget bättre för mig. Skulle ju träffat Phille ikväll när han kom hem men flyget va försenat så han kommer hem imon ist :( Så ska sova tidigt ikväll så det blir morgon fort.
Nu sitter jag och försöker lista ut hur fan spotify premium ska aktiveras..

Igår var jag och Emilie på stan hela dagen. Det enda som sög med dagen va: mitt hår och att det blev skit stressigt till bussen (som vanligt)
Jag bara undrar hur det ska gå för mig när jag börjar gymnasiet..

Längtar så otroligt mycket till våren/sommaren när man kan gå i tunna jackor eller utan! För gud vad jobbigt det är att gå i tjock vinterjacka..

Igårkväll satt vi lite folk hemma hos emma och umgicks en stund. Ingen va så där jätte pepp så det blev ju som det blev.

Men nu är våren på väg så här kommer lite vinterbilder på mig, vovven och skogen..haha (va rolig ja e)




snabb uppdatering

sitter o äter glass, ska ringa lisa, osen in en runda till stan
ciao, lack är jag också!


med emmsi

Drog till oxhagen igår med emma och hanna och fler, blev inget drag alls där om man säger så, men ganska chill ändån :) drog sen vidare till donken för gott matkäk, sen hemmåt till funkabo med roligt sällskap :):) ikv ska vi nog hem till emma med lite folk, tror de blir så :)
Har prc vatt en stund på mode huset, köpte nån tröja o jeans-leggings (y) sitter hos pappa o har matat tjockiskatten nu me, sen vidare hem till mamma för att mata tjockisemma o mej :D


weei

hehe..


late night

Ligger i sängen och smsar lite med mina darlings. Kan inte sova.. 

Jag valde mellan 2 saker ikväll. Det ena var att hänka mina vänner ut på fest. Det andra va att åka och träna ett kombi pass med mamma och pappa. Eftersom jag är lite annorlunda så valde jag på att åka och träna.
Har bestämmt mig för att börja träna och äta lite nyttigare nu. Fettet ska bort och beach 2010, here I come. Ska nog sluta i innebandyn för jag tycker inte det är så speciellt kul. Tänkte skaffa ett friskis&svettis Max-kort så jag kan börja gymma och träna där. Men vi får se!

Malin, jag hatar vår header! hahahaha

Känns som 2010 kan bli ett väldigt bra år. Jag hoppas verkligen det..




pasta alfredo

halllå alla läsare! sorry för att ni inte hört från mej på ett tag, men är ju faktiskt en ganska busy girl! tur att lisa håller igång bloggen. man måste ta väl hand om sina sissodär 1982 läsare :)
skämt osido

iaf så igår åkte jag till emma :) chillade lite där med henne, hanna, issa, bebban, danny o axel (= sov där sen o vaknade av att hannas mamma ringde -.- iaf så hällde vi vatten på emma när hon sov (klockan var faktiskt 3!?) det var nog dagens roliga? :D (sry emma<3) om de inte händer nått annat kul ikv :) just nu befinner jag mej i soffan hos mamma framför teven och borde tycka synd om henne som e sjuk.. är så otroligt fruktansvärt jävla överraskad över hur aktiv lisa har vatt på bloggen den senaste tiden, visst äre underbart!? inte riktigt lika förvånad över att hon o pappa-tomas tappade lisas mobil inne på ikea, haha!
tur för mej att lisa påminnde mej om min äsklings - Pasta Alfedo som jarg har längtat efter heela veckan!!! ska nu gå o trycka i mej deen, yummmmmie (L)





Torsdag

Värst va Malin va aktiv.. he-he

Idag är det redan torsdag, snart skola igen..åh det känns tungt. Vill verkligen sluta nian nu och ha ett fett sommarlov fyllt med cola och vänner. Sen tycker jag vi kan skita i gymnasiet!
Jag har sökt natur/miljö och vetifan om jag kommer palla trycket. Hoppas det blir bra iallafall.

Händer det något kul idag då undrar kanske ni.. eller så skiter ni i det. Men för att inte göra någon besviken så kan jag svara på vad som händer idag. Inget speciellt faktiskt..
Känner mig inte som en riktigt bloggare eftersom alla har så intresanta liv, men det har inte jag haha. Så jag vaknade, såg typ ut som tjejen i en nivea reklam när jag satte mig upp i sängen.. Tog med mig täcket, hoppade i mina toffler och plumsade ner i soffan och blippade tv-kanaler.

Eftersom det var jag som ville ha en hund i min familj. (Och det tog ungefär 4 år innan jag kunde övertyga mina päron) Så är det lite min plikt att ägna all ledig tid åt vovven. För det är "min" hund. Det är mycket jobb med en hund, ibland fööör mycket. Jag ska iallafall aldrig skaffa hund när jag flyttar hemifrån. Isåfall en liten skit hund som bara behöver gå runt kvarteret.
Men iallafall så spenderar jag min mesta tid med min jycke nu på lovet. Kul att veta va?

Här sitter jag nu då. Med 2. TVÅ stycken pigga och livliga welshisar. För idag har jag lovat att va hundvakt åt Elsa, Linneas hund. Så nu är det full rulle hela dagen till klockan sju. 
Nu ska jag fortsätta leva mitt enormt spännande och glamorösa liv!
see yaa

Bloggar nog lite mer över dagen, det är ganska kul faktiskt (;


Jasper vs Elsa

Bild från i sommras.




Onsdag

"Soolen skinner himmlen är blååå"..
Det här kommer låta skit bra;

Jag vaknade av att solen sken, steg upp, satte upp barret, klädde på mig. Visslade på min vovve som dessvärre redan stod vi dörren. Kopplade monsret, tog en näve med hundgodis och mutade fram hans finaste uppförande. Efter sissodär 30 min kom vi hem. Jag läste igår på en blogg att det var någon som tyckte det va så himmla bra och roligt att skotta, så jag må pröve, tänkte ja. Sagt och gjort, jag skottade skottade och skottade. Det var skit tråkigt och jätte oglamoröst! Inte alls så där kul och härligt som hon hade skrivit.. Så jag slängde spaden i snön, laddade en pasta alfredo i micron och gick ner till soffan och lipade lite till förlossningskliniken.

Är ja en riktig bloggare eller whhhaatt!?
O nu bara för att va cool ska jag göra en lista;

Dagens humör: Glad eller ja vet inte ;o
Dagens mående: tröttt
Dagens borde: städa rummet typ.. men whoo careeees
Dagens frisyr: morgonrufset i en bulle.
Dagens smink: inget, känns fräscht
Dagens klädsel: mjukisbyxor, tishaa, strumpisar
Dagens planer: fortsätta ta det lugnt, bada kanskee, läsa lite
Dagens materiella vill ha: iphoneeen
Dagens längtan: sommarloov, el sommar. vill att phille ska komma hem också!
Dagens fundering: hur blir man så cool som jag?
Dagens beroende: hmm inget än så länge.
Dagens tråkigaste: Att dagarna är föör korta.
Dagens hemlighet: Jag sjöng jätte högt när jag värmde maten.. fast nu är det ingen hemlighet längre.
Dagens tidning: Dagens industri, det trodde ni inte va!
Dagens låt: Take me back - taio cruz, bara för att det är den enda ja lyssnat på idag hehe

Min vovve idag alltså dagens vovve;









lisalife

Jag vill me se den filmen bell o malis kollar på ju :( bajs på dom!
Aha som vanligt har ja fan inget att skriva, kommer inte på något.. eller jo.

Ikväll åkte pappa och jag till ikea. Jag lämnade jackan i bilen och tog med mig mobilen in. Efter ett tag började jag leta lite efter mobilen för den va inte kvar i tröjfickan. Men eftersom jag är så jävla tankspridd så tänkte ja att äsch den ligger nog i bilen.. (för jag hade redan glömt att jag tog med mig den in) och sa inte heller något till pappa för att inte skapa onödiga kommentarer om just min tankspriddhet..
Iallafall så började dom ropa efter någon Lisa Nilsson i högtalarna, ""Vi ber Lisa Nilsson komma till ..blablabla"". Både pappa och jag tittade på varann och skrattade lite. Och så gick vi vidare.. (typiskt oss)
Sen ringde mamma till pappas mobil, och pappa frågade mig vart jag hade mobilen. Lite kallt svarade jag att den låg i bilen.. men då berättade mamma hur det va. Så jag fick snällt gå och hämta ut min mobil mot beskrivningen " Ful och repig".
Tyyyyyyypiskt mig o min far.

Nu har jag precis packat in de sista kläderna i garderoben och det blev skit bra! wwwwääääiiiiiiiiii
Ska lägga mig i sängen och läsa lite sen slocknar jag...ZzzZZzzZZz
Måste hissa mig själv lite för ja e såå otroligt bra på att blogga .. ha..ha..

FÖRE







EFTER











filmtimeee

sitter hos pappa me bella :) vi gick hit för att mata kissen oså, så hyrde vi en film och ska nu se, "allt för min syster" yeye tänkte bara uppdatera lite snabbt så ni vet att ja lever, trots en hård natt hos lisa.. haha...... drar kanske ut till lindsdal ikv o chillar hos emmsen, får se hur de blir me de :)
ciao



@ lisas place

Wäääheeej :)
Det var skönt att steka lite i solariumet och spinningen var som en piss i missisippi. he-he..

I duschen på friskis:
(malin står i duschen medans lisa går ur duschen brevid för att hon är klar)
Lisa går in i bastun och säger:
- Oh! det finns en bastu, coooooolt.
Lisa hör mansröster och en man säger:
- hejheej!!!
Lisa springer ut ur bastun skit rädd och varnar Malin för männen som kan se dom genom bastuns glasdörr..
Lisa skyddar Malins nakna kropp med en vit handduk så Malin lugnt kan fortsätta duscha..
10 minuter senare när Malin och Lisa stått och funderat på hur mycket männen kan ha sett egentligen så märker dom att det finns en vägg mellan männens och kvinnornas basturar (utan springor!!!)

Inte alls kul historia, men jävligt tur. Och vi hade kul typ i en kvart efteråt....

Dagens sötaste är nog gubben i receptionen på friskis. Han var så jävla förstående:
-mm
-aa
-mmaa jusste
-mm
-aa
-mmaa jusste
-mm


Hittade gammla kort igår på oss när vi va små (: enjoyy



Lisa stolt över Vattenkoppor... haha typ, nice tits

Lisa (med vattenkoppor) och hennes mamma som gör vad haha?














mera bilder!

vad vore vår blogg utan bilder?
sitter vid datan hos mamma och hittade en hel del gamla bilder, skiiiiitkul :DD
lägger ut en del, mohahha.



inte för gamal bild men, jag&isabell innan nians skolfotto :)


jag när jag var brunett, typ sjuan eller åttan? oh my gosh på mina ögonbryn ^^


lisa&johanna (lisa kollar på annat som vanligt:):)))


jag&johanna innan ngt sandra, hahah sweet ;D


emmab, fortf när vi hänger på donken ;))


lilla melajna :)


&johanna får avsluta som sista bilden :)

Ngn mer än jag som tkr vi har förändrats en del? haha ;d


ett mirakel har skett

Har latat mej hela dagen framför teven, äre lov eller (L) igår åkte ja in till stan och sa hejdå till tildisen :( träffade även bebban som vatt i thailand 2veckor, och melina o johanna :) mös lite på corner som e jätte fult renoverat!? sen drog jag ut till lindsdal, träffade hanna, emma issa :)

och nu till miraklet, senare ikv ska jag iväg och sola me fislisa :) vi ska även va duktiga o gå på ett spinningpass på friskis! (y) de va ett tag sen sist, om man säger så hehe....
typ skittråkigt inlägg, men aja uppdatering som uppdatering, ellä? :D


malin och lisa på spinning, heja oss!



söndag!

Vanlig söndag idag, sitter med min jätte tråkiga hals som har ont -.- ska iaf träffa tildisen idag tror jag, eftersom hon är borta heela sportlovet sen ;o o kmr sen hem som en liten niggaaahhh..
hade vatt skönt att bara sätta sej på moppen o åka till henne, men för all jävla snö så måste man ju åka buss, som suger ganska hårt. för vem längtar inte till sommarn lix!? tills när all äckelsnö försvinner o man kan gå utan en fet jacka o bara gå utan att halka, eller cykla utan att trilla, el åka moppe utan att döö. aha :D





bild som är typ exakt ett år gammal, tänk att då fanns de fan ingen kall, vit snö ;( okej de va kallt eftersom jag har vantar&vinterjacka, men inte såå kallt som snö, dock va de typ i april o jag hoppas verkligen att denna snön e borta tills dess! :):)




LOOOOOOV

Säger bara, ÄNTLIGEN så har lovet börjat, ska bli så skönt med en veckas vila, el aa vila från skolan iaf!!!:D:DDD
Kvällen igår blev väldigt lyckad och en himla bra start på sportlovet! som ni redan sett bilder på då, väldigt fina bilder... och jaa lisa, jag älskar dej nu lite mindre för den otroligt lökiga smile-bilden du la upp :) påväg till bussen iaf så träffade bella oja endel folk som röjde i centrum, höhö.. lagom söta :) även poliser som var ute o vandrade i otroligt farliga lindsdal. tog iaf bussen hem med en liten omväg förbi en kompis, men väl hemma så somnade ja direkt, trött efter en seg skolvecka o en lång freedag ;D

Å
ker till mamma nu snart, får se om ja bloggar senare ikv :) har typ skit ont i halsen o känner mej allmänt trött&sjuk så får se om ja e hemma, el om ja drar till lindsdal på roligheter me emmsen osv, el till oxhagen :):)

haa en bra lördag alla fina läsare! (L)



smile like you mean it





Fredagsmyset/Lisa 16 år

Haft en underbar kväll med mina vänner, helt galet vad man blir på bra humör med dom.
Nu blir det kvällen i bilder:

Malins smile, hon kommer älska bilden känner ja men det va bara för att
visa hennes ursnygga tänder!


Vi skrev idiot och dåliga hemlighets lappar som vi sen brände.




Dom sjöng för mig,.. mkt vackert!




Vi gick ut ..


Jag blev så lyckig att ja hoppade ner i snön..


Det känns verkligen bättre efter man eldat upp alla idiot människor och sina innersta tankar och hemligheter.



Kunde inte bli en mycket bättre start på sportlovet.
Tack för den fina och mycket andvändbara presenten! Ni är bäst<3




fredagsmys

Ikv blir riktigt fredagsmys hemma hos lisa :) med lisa, isabell &emilie :) el aa de har ju lisa redan skrivit om men ;P ska dra dit nu så ska hon få sin lilla present :D bild kommer sen! aja ska gå genom hela lindsdal nu, tjao



sry emilie, men issa tvingade mej :D



 / MALLAN

Emma

Jag tror Emma är den enda sanna riktiga bloggläsaren vi har, därför ska jag nu hylla henne i ett inlägg. Emma vi älskar när du kommenterar och tar dig tid och läser detta trams (: puss på dig!

Föressten ikväll blir det tjejmys med Malin, Emilie och Isabell hemma hos mig. Typ fira mig lite och snacka blaja. Kan det bli en bättre fredag?, njaa tror inte det va! Det kommer nog bilder imon eller senare ikväll :D




om my gosh

har glömt mina älsklingar från paradise hotel.. stefan, kristoffer &andreas!


myy loove


det ÄR oh my gosh!

KOLLA SMILET!? snygg, ser ja me ut så nu utan diamanter? AbSoLuT!

-hittade ingen snygg på kristoffer? aja, gonatt nu fan


härmade dej lite lisa(A)

bli fan bara för att, njaa



vrf? man vet ju inte, de bara är så. för alla, spec en dag som denna.
p.u.s.s.h.e.j



härmade dej lite lisa(A)

tråktorsdag

Började morgonen med 3, TRE jävla timmars no -.- höll på att somna sissodär etthundraelva ggr, usch. jag slutade iaf tidigt idag, prc innan lunch :) då kom pappsi o hämtade mej så åkte jag och tog bort "dom fina diamanterna" på mina tänder!!!! så nu kan jag le igen :DD bild på de kmr nog imon el senare om ja orkar ;D
iaf så åkte vi o fixade kissen sen vid 5.. sorgligt. men han somnade lugnt o skönt i mitt knä (L) hoppas på att livet efter döden e bättre än livet innan!


stängda-mun-bilder har ja sysslat me ett år typ? ska ja nu behöva klistra på ett fejksmile till kameran, njaaa okiidoki hahaa...



var bara tvungen, han e så sweeet. mongo bild annars nedå :) R.I.P




härmade dej lite lisa(A)



lisafisa, fula bilder

Har jag förändrats ;o


2006

2007 /2008

2008/2009

2009/2010

ser lite mullig ut men va tvungen att trycka ihop bilden ... mer mullig än vanligt asso hehe



Malin ring mig!

Jag tror Malin har tagit bort tandställningen nu, så imon kommer vi få se ett bländande vitt leende :D Sen kommer hon förmodligen också berätta om hur ont det gjorde och hur elaka tandläkarna va!
Men Malin ring mig när du ser detta (:

Jag sitter framför tv:en och kollar ghost whisperer, typ ryser i hela kroppen för det är sjukt läskigt. Men jag extremt mesig när det kommer till filmer och program. Blir typ rädd om dom nämner ordet spöke.
Tur att colan och marabou håller mig sällskap, världens bästa vänner!
Imon är det sista dan i skolan innan lovet, underbaaaart. Har massa jag måste hinna göra så det lär bli full rulle :)
haha erkänn att jag är typ som en riktigt bloggare nu? vavava


Längtar till mitt sommarparadisssssss, fyfan för vintern!


Skinnskälla










cf inlägg

Sitter med Sofie i datasalen, seeg dag idag! Men sista lektionen nu, och då får vi tillbaka no-prov så hoppas det har gått ok. Idag har Sofie svarta skor ! Jag har med det !
När jag kommer hem ska jag dricka oboy och käka mackor med brie ost som aldrig förr. Får se ikväll om jag pallar träning... hehe. Ska iallfall blogga mer idag sen när ja kommit heeem. Kanske  till o med en rolig historia..



Inne på mackan 2010

Måste blogga en gång varje dag nu. Ska försöka hålla det, verkligen! Även fast jag bara skriver pinsamma och tråkiga saker kanske, men whhhaat eväää :)  Imon ska zudden avlivas, så då tycker jag alla ska tänka på honon lite extra, rip kissen!
 
Men nu då, hur har min dag sett ut undrar ni enstaka besökare som känner pressen att läsa lite. Jo! Jag kom försent 25 min, eftersom jag har en ny policy (stavnig hehe). När jag känner klockan kvart över åtta att jag kommer komma försent så börjar jag chilla istället. För då blir allting mycket mindre stressigt! Bra va?
Dagen gick o blev tråkigare, tråkigare o tråkigare.. tråkigt tycker ni enstaka besökare. Och det tycker jag med. Men sen blev det lite roligare när Malis följde med mig hem efter skolan och utnyttjade mina biologi kunskaper (:
Jag demonstrerade också vilka pålägg som var inne nu 2010. Det är följande:
- brie ost! ett måste på mackan nu till våren.
- ishavssallad! fräscht som bara den, och sååå 2010 assooo
Det känns helt rätt att dricka oboy till detta då också så klart men man kan även avancera med cola, eller fanta om man nu gillar det (:


mjuka tassar. tänk på zudden imon <3!




   









min bebis :(

Ändrade planer, mindre plugg o drar ist till mammi o sover där inatt :) blir sista natten som jag får ha världens mysigaste kisse sovandes på min mage, för imorgon ska han avlivas :( sånt suger, min kisse (Zudden) som skulle fylla 13 iår, har alltså nästan levt hela livet med han. vet de är bara en katt o känner mej jätte löjlig, men tro de eller ej, han har alltid varit som en lillebror för mej. lika irriterande på morgonen när man äter osv.. o lika mysig när man ska sova och vill ha sällskap (L)



vrf just min katt e så bra?
* är man rädd om nätterna är de bara att ropa så kmr prinsen o räddar en.
* tkr man de e tråkigt att äta ostmacka e de bara att kolla breve sej i soffan, o där sitter kissen o kan äta hur mkt ost som helst, även ur munnen på en då han är extra söt!
* gillar man inte svamp/räkor/oliver/osv kan man försiktigt ge dom till zudden (utan att mamma märker) dock smaskar han (slickar sej runt munnen) ungefär en timma efter han har ätit ngt gott
* är man sjuk och fryser eller aa bara fryser så är han alltid villig att värma!
* är man rädd för åskan så är ju kissen alltid hemma och håller sällskap
* vill man klaga över något eller bara lätta sitt hjärta så e han den rätta att prata med, säger aldrig emot, lyssnar till man pratat klart, utan att avbryta!
- just drf är det okej för mej att sakna han jätte mkt!


fina kissen, R.I.P Zudden
-
En katt är faktiskt en person som alltid ställer upp och aldrig käftar emot :)






härmade dej lite lisa(A)

irriterande!!

Vaknade faktiskt hyfsat pigg o glad imorse, hann t.om dricka lite kaffe på morgonen! (nee men ändå, kunde gjort:)) när ja kom till första lektionen iaf, sist in pga all jävla snö, då säger lixom min söta no-lärare Pernilla att aa imon så har alla i klassen sovmorgon en timma, men jag,jag!? (och 3till) som missade noprovet igår ska till skolan 08.20 imon o skriva prov, medans alla andra sover!!!!!?!? blir så sur när ja tänker på de ;@
så nu måste jag plugga, as mkt........... jag som hade planerat massa annat kul idag? men nej. 
aja, får blogga mera sen helt enkelt, kanske :):) hoppas på att lisa slänger in ngt inlägg också! hihi

P.L.U.G.G.A Ä.R A.S R.O.L.I.G.T (Synd bara att ja missar so-läxförhöret imon:DD:D!!)


härmade dej lite lisa(A)


imponerade?

Ganska nöjd över min bildbomb faktiskt ;D
imon ska jag till skolan, får se om ja kmr upp hehe.. iaf så ska jag nog måla naglarna osv nu, sen sätta igång dhw &sooomna :) natti alla läsare (L)

härmade dej lite lisa(A)

bildbomb

Här är bilder från när Lisa o jag var i gbg med våra mammor förra sommaren! :)


Lisa, när vi var och åt ngnstans


jag, o min boyfriend


fiiiin ring ja fick av min darling(L)


hade inte många bilder från gbg, men ungefär så sur som lisa är på bilden kmr hon nu bli på mej.. men ja tar nog den risken :DD


Nyår 09-10 (för er som inte vill va me på bild äre bara att säga till så tar ja bort;))


mee


emma, lisa, macki, axel, hanna &jag. hos hampus :)


hos hampus


hos hampus


hanna o lite jag. hos hampus


axel,


emmsi :)



foolk


emma o fridda


hampus själv ;)


stan =)


friff, jag, ellen o maja :)

Det va väl allt från nyår typ, lyckat va de iaf :):)


RANDOMBILDER!


hahah, lilla emil :D


tildis och jaa


ASgammal bild på mej, som brunett...


fislisa &emilie :DD


lilla emispemis...


över ett år gammal, fy så söt :DDDDDD........


johannis, haha


jag o bella i somras


lisa som äter nudlar, med mjölk!?!


hahahhah
, fett ful skyllt som några tänkte sätta upp... ahhahh

andreas får avsluta "randombilderna" så liten så :)

BYTA-KÖN-DAGEN!


jag som kille (sally som tjej,tönt!?) tilda som kille


sally och jag


sally och tilda


jag och tilda


tilda


jag!

THE END!?





en kenza

weeheii, nu ska jag blogga tjalalala. Jag har blivit förbjuden att skriva mina roliga skämt. Vilket är jätte konstigt!
Och Malis klagar alltid på att jag suger på att blogga o blabla, men ska bli en riktigt kenza nu då! haha naaat

Igår fyllde jag år, 16 hela vintrar. wihoooo! Fick inte så spännande presenter men det dög väll. Emilie följde med mig hem och mös en stund sen firade familjen mig med sushi. mummmmmaaaaa :* Så en mysig födelsedag fick jag minnsann! På fredag vet jag inte om jag kanske ska fira lite med kompisar, får se. Vill veta vad Malin köpt åt mig den busen..
Pratade precis med malis på telfonen en stund. Hon har varit sjuk, men det har hon ju skrivit haha.
Imon har vi franskaredovisning tillsammans, och vår pp suger verkligen stenhårt! Li kommer skälla ut oss.. ja lovar. "ja svär på min mamma"!
Så funderar på om jag sa upp och fixa till den eller om ja ska fortsätta dega framför keno ...hmm, svårtval det här..  Föressten vad har dom för dialekt på keno egentligen? är det typ ett krav för att få jobba där eller?

Igår tittade jag på gammla filmer när man va liten, på mitt 5års kalas. Christian sitter och gråter för att hans pappa lämnade honom där. Malin, Tilda, Frida B sitter snällt och äter.. Tim tittar fram ibland också...

När jag va liten ville jag nog mest av allt ha en allergi mot något. För det var så coolt med dom där barnen som alltid fick speciella grejer och kryssa i udda rutor när man fick hem lappar. Men icke! Jag har aldrig varit allergisk mot något och så tråkigt förblir det.. Fast nu är nog det jag mest vill ha är ett synfel! Glasögon är såå snyggt!! Men icke! Min ögon vägrar se lite suddigt.
life´s a bitch
 
snygg bild från när jag fyllde 10 eller något haha :D


snygg bild från när ja fyllde 15, morgonfirandet är alltid roligast (;


byta data

Pratade prc me lisa, o hon hade hemska nyheter, jo... hon skippade lix franskan idag vilket betyder att imon har vi redovisning honojag, o de e seriöst den sämsta powerpoint-saken som ngnsin skapats, typ iaf. Li kmr bli så besviken på oss.. redovisar om paris? fast vi visar mest bilder på, hus &riddare på hästar osv? 

iaf
..ska snart göra de(byta data asso), bara för att alla roliga och fula bilder finns på den andra :dd tänkte lägga in nårra, så de blir en riktig bildbomb (el aa, får se hur många ja orkar)
kmr nog bilder från; nyår, dagen "alla" på skolan bytte kön, mer från skolan. &andra randombilder.

ALLA HJÄRTANS DAG!
H
ar nästan glömt de, i söndags var de ju alla hjärtans dag, o både jag o tilda gick typ hela helgen o tänkte på vad vi skulle hitta på då? vi hann dock inte tänka tillräckligt mkt så de blev lite som de blev.. vi vaknade hos tilda o låg i hennes säng o lökade framför en film, som en helt vanlig söndag? men senare så kom melina o johanna:) så åt vi på zorbas(stavn) el jag o tilda gjorde de iaf, med johannas sällskap:) mkt gott! efter de så gick vi till dream för ännu en röjkväll där, hehaha. träffade massa trevligt folk där o alla hjärtans dag slutade bra iaf :)


/malin

tisdag och semledag =D

haft en as chill tisdag medans alla andra varit i skoolan, mohaha :D vi hade faktiskt no prov som jag inte kunde alls, så kände mej lite extra sjuk imorse :( har bara legat hemma hela dagen o kollat dhw= (desperate house wifes) love it!
måste egentligen plugga nu men funderar starkt på att dra mej in till stan o träffa nårra roligare än no =)
btw så e de semledan idag, o jag som älskar semlor har såklart inte missat att äta en!





/ maalin


Grattis(L)

Lisa fyllde 16 igår, hann inte blogga då, men bättre sent än aldrig GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FISLISA! (hon lär ändo inte märka ngt om ja bloggade igår el idag eftersom hon aldrig kollar bloggen nu för tiden.. o framför allt inte uppdaterar ett dugg, vet att jag tjatar om de men blir faktiskt lite småsur...
aja, hon förtjänar iaf ett Grattis! :D

-antar att vi firar henne i helgen? odå ska hon få sin present, vi får väl se va de blir ;d

har inga nya bilder här, så får bli en repris från när hon fyllde 15 :)





i skolan

sitter i skolan nu och har svenska med sötvickan (L) malin som skriver för den som inte fattade de, vi skriver novell? ser att lisa inte har uppdaterat ett jävla skit o att de bara e jag som håller igång bloggen lite iaf -.-

måste typ skriva nuu, ciao / mallan


RSS 2.0